Our Awards

Tours
Trans-Siberische Tour De Trans- Siberische spoorlijn, is de langste spoorlijn ter wereld en spreekt tot ieders verbeelding. De bekendste trein die via deze route rijdt is de Rossiya. De route verbindt het van Rusland met het oosten en is 9300 kilometer lang. Wij gaan natuurlijk niet met de trein, maar we gaan de route per vliegtuig volgen.
Scandinavië en Finland Tour Scandinavië staat bekend om zijn woeste natuur, Finland om de vele meren. We vliegen langs de hoofsteden maar doen ook afgelegen gebieden aan. Maak kennis met deze noordelijke landen vanuit de lucht.
IJsland Tour IJsland is niet zo bekend, maar bestaat uit fjorden, gletsjers, vulkanen, woestijnen, prachtige watervallen en is een zeer dunbevolkt eiland. Omdat wegen in de winter moeilijk begaanbaar zijn heeft bijna elk dorp een vliegveldje. Let wel op met vliegen, er zijn veel bergen op de route, met name in het binnenland.
Zomer Tour De mooiste stranden, prachtig weer, populaire zonvakantie bestemmingen op de hele wereld, ontdek de zomerse gebieden met deze tour.
Spanje Tour Spanje is een groot land bestaande uit het vaste land en een groot aantal eilanden. Het is een divers land met zeer uiteenlopende culturen, talen, eetgewoonten en klimaten. We doen de meeste grote steden aan en natuurlijk mogen de bekendste eilanden niet ontbreken.
Benelux Tour Voor wie lekker in de buurt wil blijven, korte vluchten zowel IFR als VFR te vliegen. Tourtje door Nederland, België en Luxemburg.
Afrika Tour Vlieg rond over één van de grootste continenten van deze aarde. Je doet exotische steden aan en kan genieten van prachtige landschappen.
Oekraïne Tour Ontdek de schoonheid van het land Oekraïne in deze tour. Niet echt een land die wellicht op je vakantie verlanglijstje zou staan, maar ontdek zelf de mooie plekjes en steden die dit land te bieden heeft. O.a. Kiev, Odessa, Lviv worden aangedaan. Tijdens je vluchten hou ook de lange rivier Dnjepr in de gaten onder je, die loopt van het noorden tot aan het zuiden van dit land.
Long Haul Tour De wereld rond met lange afstandsvluchten, die bijna alle continenten aandoen. Heb je tijd genoeg dan is deze tour zeker een aanrader.
Down Under Tour 2021 Down Under aan de andere kant van de wereld, We vliegen een rondje Australië en komen langs Nieuw-Zeeland, Fiji, Samoa e.d. Een diverse tour over zee en over land.
Caribische Tour Deze tour gaat langs de mooiste eilanden van de Cariben. Beleef de mooiste vluchten in dit gebied.
Zuid Oost Europa Tour Bezoek de hoofdsteden van de meeste landen in Zuid Oost Europa. Heb je altijd al eens in Kiev, Lissabon of Rome willen kijken? Grijp nu je kans.
Noord West Europa Tour Hoofdsteden in Noord West Europa waarbij o.a. Berlijn, Kopenhagen, Londen en Wenen worden aangedaan. Vlieg deze tour en ontvang deze schitterende badge.
Shine Radio Tour Deze tour is mede mogelijk gemaakt door onze andere hobby Shine Radio. De tour gaat langs de landen waar we luisteraars hebben bij dit radiostation. Het eerste deel van de tour is in Europa van Oekraïne tot Zweden en het tweede deel is van Noord-Amerika naar Brazilië. Breng een bezoekje aan alle luisteraars van Shine Radio.
Indonesië Tour De Indonesië Tour is samengesteld door een van onze piloten. Voorliefde voor dit land is geboren door de vele reizen daar naartoe en kan dus niet missen in de tours. Indonesië bestaat uit vele eilanden en we doen ze allemaal aan. Geniet van dit grote tropische land met de mooiste vluchten.
Events
Event 17-07-2021 Vluchtnummer SA177 van Innsbruck(LOWI) naar Tanger(GMTT).
Event 04-06-2021 Vluchtnummer SA046 van Barcelona (LEBL) naar Lissabon (LPPT).
Event 07-05-2021 Vluchtnummer SA075 van Praag (LKPR) naar Athene (LGAV).
General
Goede landing LOWI Wie durft het aan om op LOWI te landen. Is je landingsrate onder de -100fpm dan heb je deze award dik verdiend.
Welkom Badge Welkom bij Shine Air. Veel plezier bij onze VA.